Daarom begint mijn advies hier met de kleine hakken. De prachtige en klassieke Pigalle komt in verschillende hoogten van 70mm, 85mm, 90mm, 100mm en 120mm, dus er is een hoogte voor iedereen. Ik zou aanraden om op de laagste hoogte te beginnen en naar de hogere paren te werken. De Coral Pigalle die ik hierboven heb getoond, zijn de 85mm en ze zijn heel makkelijk in te lopen. De hiel is laag genoeg om comfortabel te zijn en geen druk op de ballen van je voeten te leggen. Ik was gewend om een ​​lange tijd in Louboutin Heels te lopen, zo toen verhuisde ik naar een paar Declic 90mm en dat was ook erg makkelijk om mee te lopen. Als u echter op zoek bent naar een hogere schoen, kunt u altijd een paar met een platform kiezen, want soms is het platform dik genoeg om de helling van de schoen niet zo steil te maken. Je zou een paar 5 inch louboutin heels kunnen dragen die een 2 inch platform hebben zodat je eigenlijk alleen op een helling van 3 inch loopt.

Een andere goede tip is oefening, oefening, oefening op je puntentonen. Je hebt sterke kuitspieren nodig om in echt hoge hakken te kunnen lopen die boven 100mm zijn, omdat je geen steun hebt op de hakken van je voeten. Dus ik doe het meestal om het huis op mijn tanden te lopen als Vaak omdat ik me echt een gevoel heb van leren om evenwicht te maken op de ballen van mijn voeten. Immers, dit is over het algemeen hoe de ervaren dames hun 120mm Louboutin Schoenen dragen, omdat ze geen rugsteun hebben, het is allemaal naar de voorkant van de voet. Als u dit al een tijdje aan het doen doet, zal het dragen van grotere hakken meer beheersbaar zijn zoals het aan mij heeft.

Het laatste paar Christian Louboutin Heels die ik kocht waren de Pigalle 100 in Black Kid (boven) en ik was eigenlijk verbaasd over hoe makkelijk ik vond dat ze binnenkwamen. Ik was in eerste instantie bezorgd, aangezien ik over het algemeen stond op de 90mm hoogte, Maar de 100mm is helemaal geen probleem door alle praktijk die ik heb gedaan. Toegegeven dat je er niet in kan lopen en je kan niet heel snel lopen, maar ze zijn vrij makkelijk om zonder problemen in een normaal tempo te lopen. Omdat ze ook zo hoog zijn, vind ik in het algemeen dat ze niet neigen om mijn voeten te glijden zoals mijn anderen doen, ze blijven veel beter. Ik heb andere christian ouboutin schoenen zoals de Clic Clac 120, Declic 120 en Bianca 140, maar omdat ze allemaal platformen hebben, doen ze eigenlijk slechts een 100mm helling, dus het is hetzelfde als deze Louboutin Pigalle Pumps.

Ik ben niet 100% zeker dat ik ooit de ware 120mm hoogte zonder een Louboutin Platform Pumps kan beheren zoals de meesters zoals Kate Moss en Kim Kardashian kunnen dragen, maar ik ben zeker op de goede weg! Ik herinner me nog wat tijd geleden toen ik zelfs geen 3 inch hiel kon beheren, dus ik ben er al ver weg gekomen! Vergeet niet om te beginnen met kleinere hakken en oefening op je uiteinden tenen, dit zal je echt helpen als het gaat om hoogtehoogte. Vergeet niet dat je de laatste christian louboutin schoenen online kunt kopen bij Matches, LuisaViaRoma, My Theresa & Net-A-Porter voor Europa en Neiman Marcus, Saks en Barney’s voor de VS!